Italialaisen muotitalo Furlan perusti Aldo Furlanetti vuonna 1927. Furlan tuotteet ovat aina muodin viimeisintä huippua. Furlan laukut sekä rahapussit edustavat hienostunutta tyyliä ja eleganssia, huippulaatua sekä tarkkaa suunnittelua käytännöllisyyttä ja mukavuutta unohtamatta. Kaikki Furlan tuotteet on suunniteltu intohimon ja huolellisuuden upealla yhdistelmällä. Furla pyrkii aina säilyttämään klassista tyyliä tuotteissaan niiden pitkän elinkaaren takaamiseksi. Furla julkaisee vuosittain kaksi eri pääkokoelmaa, syksy-talvi- sekä kevät-kesä- kokoelmat. Lisäksi ilmestyvät Furlan Flash- sekä SPOT-kokoelmat joissa tulevat esiin tuotteet jotka eivät ole mukana pääkokoelmissa.

BRUNO ROSSI käsilaukut – pehmeitä, tyylikkäitä, toimivia ja naisellisia! Seuraamalla muodin viimeisiä trendejä päivittäin antaa Bruno Rossille mahdollisuuden pitää tyyli juuri tälle hetkelle sopivana, kuitenkin samaan aikaan säilyttäen jo 30 vuotta kehittynyttä tyyliään. Valmistuksessa käytetään hyvin korkealuokkaista vain juuri Bruno Rossille tehtyä nahkaa, jota värjätään vain luonnon mukaisilla väreillä. Samoin laukuissa käytettävät lukot, soljet ja muut metalliset koristeet valmistetaan Italiassa erittäin korkealuokkaisista materiaaleista. Laukut kestävät vuosien käyttöä ilman kulumista. Bruno Rossin laukkuja myydään vain tarkasti valikoiduissa erikoisliikkeissä ympäri maailman. Bruno Rossi-käsilaukut ovat tae hyvästä mielestä koko päiväksi. Laukut ovat pääosin suunniteltu urheilullisiksi sekä aktiiviseen elämäntyyliin sopiviksi. Ne ovat käytännöllisiä, kestäviä, suuria ja tilavia.

Cromia L.A.I.P.E. S.p.a. on perustettu vuonna 1963. Vuonna 2003 L.A.I.P.E. S.p.a. alkoi kehittää uutta suuntaa, joka osoittautuikin erittäin menestyksekkääksi ja nykyään Cromia lasketaankin yhdeksi Italian suurimmista ja menestyneimmistä naisten käsilaukkujen valmistajista. Cromian suurimmiksi vahvuuksiksi katsotaan heidän omaperäinen ja rohkea design, luonnolliset materiaalit sekä pettämätön maku. Tuotteisiin Cromia käyttää ainoastaan hyvälaatuista italialaista nahkaa sekä mokkanahkaa. Cromian laukut ovat hyvin suosittuja menestyneiden ihmisten keskuudessa, joka onkin hyvin luontevaa. Toisaalta hillitty chic, toisaalta elegantit mutta huikeat ja kirkkaat värit eivät jätä ketään kylmäksi. Cromia tarjoaa myös matkalaukkuja monissa muihin tuotteisiin sopivissa eri väreissä. Cromian omistaja viestittää tuntemustaan muodin huipulta samaan aikaan omaa tyyliään korostaen.

Di Gregorio valmistaa laukkunsa huippulaatuisesta luonnollisesta materiaalista, pehmeästä lehmän nahasta. He onnistuvat aina säilyttämään tuotteissaan itselleen uskollisen tyylin – muodikkaita laukkuja joissa on vähemmän koristeltu tyyli. Tuotteet ovat kuitenkin erittäin tyylikkäitä ja elegantteja. Di Gregorio noudattaa seuraavaa periaatetta: ”Laadukkaita laukkuja ei voi valmistaa mistä tahansa nahasta. Jokaista valmistusvaihetta ei voi standardisoida, yksilöllisyydelle on oltava oma sija”.

Vuonna 1881 Cerrutin veljekset perustivat pienen perheyrityksen joka keskittyi aluksi vain villaisten vaatteiden ja kankaiden valmistamiseen. Cerruti on kulkenut todella pitkän tien noista ajoista kunnes alkoi valmistaa käsilaukkuja, joista sittemmin tulikin Cerrutin symboli. Erilaisten tyylien, valmistustapojen sekä materiaalien kokeilu ja tutkiminen vuosien saatossa ei ole mennyt hukkaan, ja nykyään Cerruti onkin kasvanut yhdeksi isoista muotitaloista ja saavuttanut lukemattomia faneja ympäri maailmaa. Luovuus, laatu ja huikeat tuotteet ovat House Cerrutin saavutettuja tavotteita.