Mitä käsilaukku kertoo omistajastaan

Brittiläisten psykologien mukaan naisen luonteen voi tunnistaa käsilaukun perusteella.

Isokokoinen käsilaukku

Kookkaan käsilaukun omistaja on tiedonhaluinen, yritteliäs ja aktiivinen. Tällainen laukku on tavallisesti helppo avata ja siinä on paljon erilaisia taskuja, jotta kaikki tarvittava voidaan pitää samassa paikassa.

Tyylikäs, ohuthihnainen käsilaukku.

Tällaisia laukkuja käyttävät hienostuneet ja elegantit naiset, jotka kiinnittävät paljon huomiota ulkonäköönsä. Laukku on tyylikäs, muttei kovin käytännöllinen - aivan kuten omistajansa. Hän saattaa käyttää työajastaan suuren osan henkilökohtaisten ongelmiensa miettimiseen.

Pienikokoinen käsilaukku ilman kahvoja

Pieneen laukkuun mahtuu kätevästi puhelin, avaimet, peili, kosmetiikka ja kukkaro. Tällaisen käsilaukun omistava nainen on hillitty ja kurinalainen.

Mitä tapa pidellä ja kantaa käsilaukkua kertoo naisesta?

Käsilaukkua kantokahvoista pitelevä nainen.

Kantokahvoja käyttävä nainen on kohtuullinen joka suhteessa ja hän on hyvä äiti. Hän on myös hillitty, täsmällinen ja vastuuntuntoinen.

Nainen kantaa käsilaukkua käsivarrellaan.

Vyötärölle painettu kyynärpää voi kertoa siitä, että nainen on huolellinen ja kiinnostunut kodinhoidosta. Se voi olla myös merkki vahvasta itsetunnosta. Tällainen nainen ei halua olla keskustelujen aiheena. Hän pyrkii huolehtimaan kunnostaan ja terveydestään.
Laukun vaihtaminen usein kädestä toiseen kertoo rohkeasta, tarmokkaasta ja stressinsietokykyisestä naisesta. Tällainen nainen on sosiaalinen ja pelkää yksinäisyyttä.

Käsilaukkuaan kulmasta kantava nainen.

Tämä tapa voi osoittaa, että naisella on tapana jättää käsilaukkunsa mihin tahansa - vain itsevarma nainen voi käyttäytyä näin. Hän on välinpitämätön muiden mielipiteitä kohtaan ja on sidottu omiin, usein virheellisiin, käsityksiinsä.

Käsilaukku olkapäällä

Käsilaukun kantaminen olkapäällä saattaa olla merkki arkuudesta ja epävarmuudesta, jos käsivarsi on ojennettu alas ja on liikkumaton. Kun taas naisen kevyesti ja helposti liikkuva käsi kertoo elämänilosta. Tällainen nainen on tyytyväinen itseensä ja muihin, hän haluaa miellyttää ja kiinnittää huomiota itseensä. Hän myös flirttailee mielellään.

Käsilaukku kainalossa

Käsilaukku kainalossa osoittaa, että nainen on luonteeltaan sulkeutunut, itsenäinen, vakava ja tunne-elämältään tasainen. Tällaisesta naisesta voi saada aidon ja epäitsekkään ystävän.

Käsilaukku kyynärtaipeessa painettuna rintaa vasten

Tämä tapa on ominainen naiselle, jolla on räjähtävä luonne ja joka arvostelee mielellään muita ihmisiä.
On tärkeä huomata, ettei ole mitään oikeaa tapaa kantaa käsilaukkua. Oikullisella ja itseensä tyytymättömällä naisella ei usein ole mitään pysyvää tapaa kantaa laukkua. Tällainen nainen voi helposti muuttaa näkemyksiään ja on usein ärtyisä.

Psykologien mukaan käsilaukun sisältö voi kertoa paljon omistajastaan

'Kaaos' -tyyli

Tällaisessa käsilaukussa olennaiset ja tärkeät asiat ovat syvällä laukun syövereissä. Käsilaukku on puoliksi tyhjennettävä ennen kuin sieltä löytää etsimänsä.
Käsilaukun omistaja on luottavainen ja ystävällinen, ja hänellä voisi olla mottona "No problem!". Hän saattaa helposti unohtaa lupauksensa eikä näe tässä mitään väärää. Hän tutustuu helposti - mutta myös eroaa helposti. Hänen kanssaan on vaikea tulla toimeen niin kotona kuin työpaikalla.

'Täydellinen järjestys' -tyyli

Tämä tyyli on täydellinen vastakohta edelliselle. Kaikki tarvittava on käden ulottuvilla. Käsilaukku on aina väriltään pehmeä ja rakenteeltaan napakka. Nainen, joka omistaa tällaisen laukun on aktiivinen ja luotettava. Hän on kohtelias, luottamusta herättävä ja asiallinen.

'Keräyspussi' -tyyli.

Laukkuun kerääntyy käyttyjä elokuvalippuja, rypistyneitä kuitteja, kirjekuoria, valokuvia.. Tällaisen käsilaukun omistaja on haaveileva ja hajamielinen ja epäkäytännöllinen kotitöissä.

'Kaikkiin tilanteisiin' -tyyli.

Tällainen laukku sisältää kaikkea mahdollista! Muistikirjan, lääkkeet, puhelinluettelon, deodorantin, manikyyritarvikkeet, useita avaimia ja paljon muuta. Laukun sisältö osoittaa, että nainen on käytännöllinen ja täsmällinen.